1920-talshusets klassiska stil

1920-talshusets vita klassiska kök

På Rådmansgatan gömmer sig..

..ett fantastiskt klassikt kök. Här möter den vita måttanpassade helheten detaljer i form av ek både i form av skiva och inredning i lådor. Silverbeslag i äldre stil möter det vita perfekt. Sink och diskbänk i rostfritt stål binder ihop 1920-talskänslan med noga utvalt kakel och golv.

Niklas och hans familj fick ögonen på Formakök efter att en kollega tipsat dem när de skulle genomföra sin köksrenovering. Det fanns många tankar och idéer och tillsammans med Johan på Formakök satte de en fin prägel på deras nya kök. 

Tanken med köket var ett ge det ett tidlöst utseende som skulle räcka länge varvat med fina detaljer. Den smala vedspisen är ett perfekt komplement till köket som är helt och hållet måttanpassat ända ner till varenda centimeter. Allt är maximerat och genomtänkt för att rymma alla tänkbara lösningar. Skärbrädorna som huserar under diskbänken är en yta som annars inte hade utnyttjats till fullo. 

"Alla ytor är utnyttjade maximalt, samt där vi ändå fick ca 10 cm över så byggde Formakök in en bra lösning med måttanpasade skärbrädor." - Niklas Persson.