Våra kök

Hos oss finns inga standardkök eller kökserier. Vi skapar ert drömkök utefter era förutsättningar, idéer och önskemål.

FormaKök bygger alla sorters kök och tänkbara stilar. Oavsett om det är industriellt, lantligt eller modernt.

Vi tillhandahåller alla materialval, unika lösningar, färger samt exklusiva detaljer för att sätta prägel på ert drömkök. Bara fantasin sätter gränser!

Varje kök designas och skapas med utgångspunkt hur det ska användas och de önskemål du som kund har. Standardmått existerar inte när det gäller Formakök.

Varje detalj och materialval i ditt Formakök är noga utvalt när det gäller både form och funktion. Med över 10 års erfarenhet av speciallösningar inom kök och design strävar vi efter att bygga ert drömkök som ska vara en unik känsla som består. Det finns inga begränsningar för hur ert kök ska se ut.

Vi har möjligheten att ta fram ett toppmodernt kök med de senaste och modernaste funktionerna ”bakom luckorna”. Eftersom varje del av köket skapas för hand i vår fabrik i Småland och anpassas efter varje situation och kund, så har vi inga fasta moduler eller mått att anpassa oss efter.

Vi blir då helt fria att skapa en karaktäristisk design som verkligen tar vara på rummets ytor och möjligheter. Design och funktion, helt i din smak!

Utvalda 
        FormaKök